De beste Bosch stofzuigers in de test

De ranglijst is gebaseerd op de functie, het ontwerp en de prijs inclusief verschillende tests van de stofzuigers.

Vis filter Skjul filter

Max prijs

0

Merk

Energieklasse

Geluidsniveau

0

Gewicht

0

Oplaadtijd

0


Algemene informatie over stofzuigers van Bosch

Als je op zoek bent naar een nieuwe stofzuiger, dan is het een goed idee om eens te kijken naar het assortiment van Bosch. Bosch produceert al generaties lang stofzuigers en het bedrijf heeft als doel om producten te creëren die je leven makkelijker maken. Dit doen ze door simpele, maar tegelijkertijd slimme producten te maken die duurzamer zijn dan die van de concurrent.

Vandaag de dag is het Duitse Bosch een van de meest herkenbare en niet in de laatste plaats ook een van de grootse producenten van stofzuigers. Bosch heeft een redelijk deel van de Britse markt in handen, maar is ook in de rest van Europa groot.

Bosch staat met name bekend om de hoogwaardige kwaliteit van zijn stofzuigers die doorgaans vele jaren meegaan. De modellen zijn vernuftig en gemaakt met het oog op jarenlang stofzuigen.

Veel van hun modellen hebben slimme functies zoals een automatische kabelhaspel, een parkeerfunctie enzovoort.

Waarom moet je kiezen voor een stofzuiger van Bosch?

Als je op zoek bent naar een nieuwe stofzuiger, dan is Bosch wellicht de juiste keuze. Als je waarde hecht aan topkwaliteit, dan is het goed om te weten dat de meeste stofzuigers van Bosch worden geproduceerd aan de hand van een zeer hoge standaard waardoor ze meerdere jaren meegaan.

Alle nieuwe stofzuigers van Bosch voldoen aan de EU-regelgeving uit 2014 die stelt een stofzuiger een maximaal motorvermogen van 1600 watt mag hebben. Deze limiet werd in september 2017 verder verlaagd naar 900 watt en daarom heeft Bosch nu nieuwe stofzuigers geïntroduceerd die nog energiezuinigere motoren met een grotere zuigkracht hebben. Een voorbeeld hiervan is de In’genius ProSilence serie.

Bosch-stofzuigers zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en variaties, van stofzuigers voor hondenharen tot snoerloze stofzuigers die zelfs in de kleinste kast opgeborgen kunnen worden. Hierboven kun je lezen over de beste modellen van Bosch en waar je de beste prijzen kan vinden.

Bosch is een Duits bedrijf dat bekend staat om het maken van producten van een echt goede kwaliteit. Bosch-stofzuigers worden over het algemeen beschouwd als de juiste keuze om in al je behoeften te voorzien. Of je nou dekens, huisdierharen of een parketvloer wil reinigen, een stofzuiger van Bosch kan al deze uitdagingen aan. Bosch-stofzuigers zijn uitgerust met flexibele mondstukken die het makkelijker maken om alle hoeken en gaten van je huis te bereiken. Daarnaast zijn de stofzuigers over het algemeen ongelofelijk energiezuinig en de meeste hebben ook een laag geluidsniveau.

De best geteste stofzuigers van Bosch

Zoals je misschien al is opgevallen op deze pagina, worden er verschillende stofzuigers van Bosch genoemd in het rijtje met best geteste stofzuigers. Dit komt doordat Bosch-stofzuigers kunnen concurreren met de beste stofzuigers op de markt. Veel van de stofzuigers die door Bosch worden geproduceerd, worden getest door de grote consumentenorganisaties.

Dit betekent dat veel van de Bosch-stofzuigers zijn getest door erkende tijdschriften en kranten. Zo werd de Bosch BCH732KTGB bijvoorbeeld door Goodhousekeeping beoordeeld met een score van 96 uit 100, wat best goed is voor een draadloze stofzuiger. In deze beoordeling werd benadrukt hoe de stofzuiger zowel geschikt is voor harde als zachte oppervlakken. Over de haren van je huisdier hoef je je ook geen zorgen te maken, deze Bosch kan het allemaal aan.

Nu we het toch over draadloze stofzuigers hebben, de Bosch BGL5335 heeft een toppositie behaald in test van The Telegraph. Hier werd hij geprezen om zijn ontwerp, dat zowel tijdloos als hip is. Wat ook werd gewaardeerd is de krachtige zuigkracht in combinatie met de mogelijkheid om van batterij te verwisselen, wat betekent dat je de ene batterij kan opladen terwijl je de andere gebruikt om te stofzuigen. Het is een slimme oplossing voor draadloze stofzuigers die op batterijen werken. Veel Bosch-stofzuigers hebben uitstekend gescoord in de test omdat de prijs-kwaliteit verhouding precies goed is.

Verschillende soorten Bosch-stofzuigers

Gewone Bosch-stofzuigers: gewone Bosch-stofzuigers zijn uitgerust met een telescoopbuis die je aan je eigen lengte kan aanpassen. Hierdoor krijg je geen rugklachten als je de stofzuiger gebruikt. De mondstukken zijn flexibel en ze kunnen doorgaans alles aan, van haren van huisdieren tot aan harde oppervlakken en vloerkleden. De stofzuigers worden geleverd met bijpassende stofzakken, wat belangrijk is voor het correct opvangen van verschillende soorten stof en vuil.

De stofzakken kunnen worden gekocht in iedere stofzuigerwinkel. Het is hierbij belangrijk dat je een zak koopt die past bij het model van je stofzuiger. Al met al zijn de normale stofzuigers van Bosch gebruiksvriendelijk en hebben ze een goede zuigkracht waardoor al je huis sneller stofvrij is en jij van een schoon en net huis kan genieten.

Draadloze stofzuigers van Bosch: een nieuwer initiatief in de Bosch serie is de draadloze stofzuiger die snel een populaire keuze onder consumenten is geworden. Draadloze stofzuigers van Bosch zuigen met een onvoorstelbare kracht en je kan gemakkelijk het hele huis stofzuigen met één keer opladen.

De mondstukken zijn super flexibel en maken het makkelijk om te stofzuigen op plekken die normaal gezien niet goed bereikbaar zijn. Een ander voordeel van een draadloze stofzuiger is dat je vrij bent om te bewegen en je geen zorgen hoeft te maken over de aanwezigheid van een stopcontact.

Je kan overal heen waar je wil. Je bent vrij om met je stofzuiger door je hele huis te dansen.

Stofzuigers zonder zak van Bosch: stofzuigers zonder zak zijn een briljante uitvinding en op de lange termijn zal je veel geld besparen op stofzuigerzakken. De stofzuiger zonder zak wordt geleverd met kleine en grote containers die je kan gebruiken om al het vuil en stof op te vangen. Na het stofzuigen leeg je de container en daarna is de stofzuiger weer klaar voor gebruik. De containers zijn er in verschillende maten, van 0,3 tot 0,9 liter.

Een ander voordeel van een stofzuiger zonder zak is dat je voorwerpen die je per ongeluk opzuigt, zoals een legoblokje of een sieraad, makkelijk terug kan vinden. Je kan de container ook schoonmaken zodat achtergebleven vuil niet voor nare luchtjes kan zorgen. De zakloze stofzuiger is een briljante uitvinding die je een kijkje in de toekomst geeft.

Stofzuigers voor huisdieren: Stofzuigers voor huisdieren: steeds meer huishoudens hebben huisdieren. Dieren zijn onze beste vrienden en ze brengen elke dag leven en vreugde in huis. Maar er zijn ook nadelen. Alle dieren verliezen haar en iedere huisdiereigenaar zal die pijn herkennen. Dierenhaar komt overal terecht en er lijkt maar geen eind aan te komen.

Een stofzuiger die speciaal is ontworpen om deze haren snel en efficiënt op te ruimen is een slimme oplossing. De mondstukken van Bosch zijn razendsnel als het gaat om het verzamelen van dierenharen en ze laten niks achter. Daarom is het een goed idee om te investeren in een Bosch stofzuiger voor huisdieren en zo je huis schoon en opgeruimd te krijgen, ook met rondrennende huisdieren.

Een stofzuiger van Bosch staat gelijk aan goede Duitse kwaliteit

Met hun slogan invented for life produceert Bosch sinds 1929 kwaliteitsstofzuigers in Duitsland. De oprichter van het bedrijf was Robert Bosch en zijn doel was vanaf het begin om producten te maken die het dagelijks leven een stuk gemakkelijker maken. Vandaag de dag is Bosch een van de toonaangevende fabrikanten en heeft het een stevige plaats in de top 10 van de Britse markt.

Bosch heeft altijd kwaliteit voor ogen gehad en dat zie je terug in hun stofzuigers. Verderop in dit artikel zullen we een paar van de gewone stofzuigers van Bosch bespreken en vertellen wat ze onderscheidt en welke voor- en nadelen ze hebben.

Wat krijg je als je een stofzuiger van Bosch koopt?

Zoals hierboven al vermeld, maakt Bosch al meer dan 75 jaar stofzuigers en zo hebben ze unieke kennis opgedaan over de markt van stofzuigers, de wensen van de consument en de tendensen op de Britse markt.

De goedkoopste stofzuigers van Bosch zijn te koop vanaf ongeveer £50, waarvoor je een simpele handstofzuiger krijgt, de duurste kost al snel tien keer zo veel. Het lijkt misschien veel geld, maar in ruil daarvoor krijg je een stofzuiger die vele jaren meegaat en je huis jarenlang schoon en netjes houdt.

Alle nieuwe Bosch-stofzuigers voldoen aan de EU-voorschriften uit 2014 die voorschrijven dat een stofzuiger een maximaal vermogen van 1600 watt mag hebben. Deze limiet werd in september 2017 verder verlaagd tot 900 watt. Daarom introduceert Bosch nu al nieuwe, nog energiezuinigere motoren met een nog groter zuigvermogen, die aan de nieuwe eisen voldoen. Een voorbeeld hiervan is hun nieuwe serie In’genius ProSilence.

Stofzuigers uit de In’genius ProSilence serie – het laagste geluidsniveau op de markt

Als onderdeel van de nieuwe EU-regelgeving stelt Bosch zichzelf veilig voor de toekomst door enkele nieuwe efficiënte stofzuigers te produceren met een beperkt vermogen. Dit verlaagt het energieverbruik en vermindert het effect op het milieu.

In de toekomst moeten alle stofzuigers een motor hebben met een vermogen van maximaal 900 watt.

Het laatste nieuws op het gebied van stofzuigers is dat Bosch de In’genius ProSilence BGL85S330 heeft gelanceerd met een motor van slechts 650 watt. Daarmee heeft het volgens de EU-norm de A-klasse in energie-efficiëntie.

Een ander handelsmerk in deze serie is het ongewoon lage geluidsniveau dat ze hebben. De stofzuigers in deze categorie hebben een geluidsniveau van onder de 60 dB, wat lager is dan een normaal gesprek tussen twee personen. Met andere woorden, je kan je huis stofzuigen terwijl je een gesprek voert. Er zijn geen andere stofzuigers die deze mogelijkheid hebben.

Bosch Zoo’o ProAnimal stofzuigers – voor de huisdieren

De Bosch Zoo’o ProAnimal stofzuigers zijn ideaal voor huisdieren, omdat Bosch de serie speciaal heeft ontworpen en ontwikkeld om dierenharen zo efficiënt mogelijk te verzamelen. In vergelijking tot normale stofzuigers kan de Bosch Zoo’o ProAnimal dierenharen tot wel 30% sneller verwijderen.