De beste Dyson stofzuigers in de test

De rangschikking is gebaseerd op de functionaliteit, het ontwerp, de prijs en verschillende tests van stofzuigers.

Vis filter Skjul filter

Max prijs

0

Merk

Energieklasse

Geluidsniveau

0

Gewicht

0

Oplaadtijd

0

In het algemeen over Dyson stofzuigers

Ben je op zoek naar een stofzuiger met een atypisch ontwerp dat echt opvalt? Dan is een Dyson stofzuiger misschien wel iets voor jou. Dyson stofzuigers hebben een uniek en geheel eigen ontwerp en tegelijkertijd reinigen ze op de best mogelijke manier.

Dyson heeft goede motoren die een goed reinigingsresultaat opleveren op alle oppervlakken.
Dyson stofzuigers hebben verschillende functies en het is aan jou om te kiezen welke je het belangrijkste vindt. Met een product van Dyson kan je kwaliteit verwachten en je zal snel en gemakkelijk een schoon en net huis krijgen.

Dyson zakloze stofzuiger – de eerste op de markt

“In 1978 raakte James Dyson gefrustreerd door het feit dat de zuigkracht van zijn stofzuiger bleef afnemen. Toen hij zijn stofzuiger uit elkaar haalde, kwam hij erachter dat de stofzak was gevuld met stof en dat de zuigkracht daardoor afnam. In de fabriek waar hij werkte had hij onlangs een industriële cycloontoren ontwikkeld die verfdeeltjes uit de lucht verwijderde met behulp van centrifugale kracht. Maar zou zijn idee ook werken in een stofzuiger?”

Hij begon. Vijf jaar en 5.127 prototypes later had hij de eerste zakloze stofzuiger uitgevonden. Ben je het beu om de stofzuigerzak iedere keer te vervangen en vind je een gewone stofzuiger ook maar niks? Dan moet je eens een Dyson stofzuiger overwegen die geen stofzuigerzak heeft. Tegenwoordig specialiseert Dyson zich in de productie van stofzuigers zonder zak en snoerloze stofzuigers.

Ze verkopen producten in meer dan 60 landen. Dyson is uitgegroeid van een man met een idee tot een wereldwijd techbedrijf met meer dan 1.000 ingenieurs in dienst. Vandaag de dag is het bedrijf gericht op het verder ontwikkelen van het bedrijf met meer ideeën en uitvindingen. Veel werknemers van Dyson zijn gevestigd in Engeland, Singapore en Maleisië en daar zijn ze continu aan het werk om de producten van Dyson te verbeteren.

Snoer- en zakloze stofzuigers van Dyson hebben een hoge kwaliteit en komen met verschillende slimme functies. Zo kunnen de snoerloze stofzuigers bijvoorbeeld in een kast worden opgeborgen en nemen ze minder ruimte in dan een gewone stofzuiger.

Dyson stofzuigers verkrijgen een steeds groter marktaandeel in Europa met dank aan de moderne technologie van zakloos stofzuigen, die nog steeds voldoet aan de laatste eisen van de EU. We raden aan dat je je voor je aankoop eerst grondig inleest over het product, zodat je een goed idee krijgt van wat de Dyson kan doen.

Verschillende soorten Dyson stofzuigers

2-in-1 stofzuigers van Dyson: heb je geen zin meer om die grote stofzuiger uit de kast te tillen wanneer je gaat stofzuigen? Met een 2-in-1 stofzuiger van Dyson heb je de mogelijkheid om een lichte en elegante stofzuiger uit de oplader te halen en snel schoon te maken zonder irritant snoer.

Steelstofzuigers kan je heel makkelijk pakken en opbergen en je kan zelfs de handstofzuiger van de stang halen en snel wat kruimels van tafel of wat stof uit het raamkozijn zuigen. De twee stofzuigers zijn heel slim en schoonmaken wordt ineens een stuk gemakkelijker.

De robotstofzuiger: als je het beu bent om elke week te stofzuigen en als je de druk voelt om altijd te stofzuigen voordat je gasten over de vloer krijgt, dan is een robotstofzuiger misschien een goed idee voor jou. Met een robotstofzuiger maak je makkelijk schoon en je kan zelf aangeven wanneer je wil dat hij begint. Je kan de robotstofzuiger je huis laten stofzuigen terwijl je zelf niet thuis bent. Het enige waar je over na moet denken bij een robotstofzuiger is dat je de container die het stof opvangt moet legen.

Robotstofzuigers gebruiken geen dure stofzakken, dus er zijn geen bijkomende uitgaven nadat je hebt geïnvesteerd in deze slimme, kleine technologie. Nadat de robotstofzuiger het huis heeft gestofzuigd, gaat hij automatisch terug naar zijn laadstation om zich klaar te maken voor de volgende ronde.

De gewone stofzuiger: Dyson heeft ook gewone stofzuigers in hun assortiment en zij hebben hun eigen geweldige uitstraling. Design is iets wat Dyson erg hoog in het vaandel heeft staan en ze maken alles aan hun stofzuigers zelf. Je zal een stofzuiger van Dyson nooit verwarren met een andere en het is altijd fijn om dingen te hebben die opvallen. Een gewone stofzuiger van Dyson zal je helpen om je huis in een handomdraai weer netjes en schoon te krijgen.

De stofzuigers kunnen gemakkelijk door het huis bewegen en je kan ook de lengte van de steel aanpassen, zo voorkom je dat je rugklachten krijgt wanneer je schoonmaakt. De zuigkracht is een van de belangrijkste aspecten van een goede stofzuiger en bij Dyson stofzuigers kan je er op rekenen dat ze al het vuil en stof opzuigen.

Als je op zoek bent naar een speciaal type stofzuiger, kan je ze vinden in het menu aan de rechterkant. Ben je op zoek naar de meeste waarde voor je geld, dan kan je hier zien welke stofzuigers als beste en populairste uit de test zijn gekomen.

Dyson stofzuigertest – testbronnen

Dyson is geleidelijk uitgegroeid tot een bekend merk als het gaan om stofzuigers. Daarom zijn hun stofzuigers ook opgenomen in een aantal stofzuigertests.

Een stofzuigertest beoordeelt de zuigkracht, het energieverbruik en de werking van de mondstukken op verschillende oppervlakten. In een grote stofzuigertest van de Consumentenbond is Dyson goed vertegenwoordigd.

Je kan hier de hele stofzuigertest bekijken.

Dyson V8 Absolute stofzuigertest

Dyson V8 Absolute is een van de meest populaire stofzuigers van Dyson. Dit model is getest in een aantal stofzuigertests, waarin alle specificaties, functies en de gebruiksvriendelijkheid grondig zijn onderzocht.

De Dyson V8 Absolute heeft 96/100 gescoord in de grote stofzuigertest van GoodHousekeeping.com – lees hier. alles over de Dyson V8 Absolute.

Tek.no heeft ook een grote stofzuigertest gedaan waarin de Dyson V8 is beoordeeld. Hier werd het model uitgeroepen tot de beste stofzuiger met een score van 89/100. Lees de stofzuigertest van Tek.no hier.

In de stofzuigertest van TrustedReview.com is de Dyson V8 Absolute ook met 5/5 sterren beoordeeld. De conclusie is dat de stofzuiger zeer krachtig en flexibel is en dat hij het heel goed doet. Het grootste nadeel van de stofzuigers is de prijs. Lees er hier meer over..

Expertreviews.co.uk heeft de Dyson V8 Absolute ook getest en daar was het cijfer niet anders. Het model krijgt hele positieve feedback en een totaalscore van 5/5 sterren. Lees hier de test van Expertreviews.co.uk hier.

Dyson stofzuigers – de originele zakloze stofzuiger

De Dyson stofzuiger is de eerste zakloze stofzuiger en wordt sinds 1983 in Engeland geproduceerd. De stofzuiger staat bekend om een aantal eigenschappen. Het is de enige stofzuiger ter wereld die helemaal geen filter heeft en hij maakt gebruik van een opmerkelijke technologie, die zelfs de kleinste stofdeeltjes van de vloer kan opzuigen.

In 1978 had een ingenieur een idee. Zijn naam was James Dyson. Hij was het beu dat zijn stofzuiger steeds slechter ging zuigen naarmate de zak werd gevuld met vuil en dat het vuil de filters verstopte. De zuigkracht werd aanzienlijk minder. Na vijf jaar innovatie en onderzoek, waarin hij meer dan 5.000 prototypes ontwikkelde, had hij het uiteindelijke model – een zakloze stofzuiger die geen zuigkracht verloor.

Is de Dyson stofzuiger het geld waard?

Dyson stofzuigers verkrijgen een steeds groter marktaandeel in Europa en met dank aan de moderne technologie van de zakloze stofzuiger zonder filter, voldoen ze ook aan de hoge eisen van de EU. De meerderheid van de Dyson stofzuigers die we hebben getest, zijn zeker het geld waard. We raden aan om rond te kijken op deze website om een idee te krijgen van wat een Dyson stofzuiger is en wat hij allemaal kan.