De beste Electrolux stofzuigers in de test

De rangschikking is gebaseerd op de functionaliteit, het ontwerp, de prijs en verschillende tests van stofzuigers.

Vis filter Skjul filter

Max prijs

0

Merk

Energieklasse

Geluidsniveau

0

Gewicht

0

Oplaadtijd

0

In het algemeen over Electrolux stofzuigers

Als het op stofzuigers aankomt, is de kans groot dat je hebt gehoord van het merk Electrolux. De reden is simpel: stofzuigers van Electrolux zijn erg populair in Nederland. Een stofzuiger van Electrolux is de goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, testwinnende en efficiënte stofzuiger.

Veel van de stofzuigers van Electrolux die je hier op de site vindt, zijn uitgeroepen tot testwinnaar of de meest populaire keuze onder consumenten. Hieronder kan je veel meer lezen over de beste Electrolux stofzuiger en de functies, specificaties en het ontwerp. Veel plezier met lezen!

Electrolux stofzuigers – een populaire keuze

Zoals de kop al aangeeft, zijn stofzuigers van Electrolux een populaire keuze op de Nederlandse markt. En als je kijkt naar een markt als de Benelux, behoort Electrolux tot de populairste merken op basis van verkoopcijfers en marktaandeel.

Er zijn veel redenen waarom hun stofzuigers zo populair zijn, maar er zijn een paar dingen die de moeite waard zijn om op te merken. Ten eerste produceert Electrolux mooie stofzuigers, die op een moderne manier zijn ontworpen. Een aantal van hun stofzuigers zijn erg kleurrijk en ze zien er bijna futuristisch uit.

Daarnaast zijn hun modellen niet zo duur als die van andere merken. Naast dat Electrolux vele tests heeft gewonnen, is dit de reden waarom steeds meer mensen besluiten om een stofzuiger van Electrolux aan te schaffen. Bovenaan deze pagina kan je de meest populaire modellen vinden en misschien inspiratie vinden voor je volgende aankoop.

Waarom moet je voor een stofzuiger van Electrolux kiezen?

Als je op zoek bent naar een nieuwe stofzuiger, kan je dan profiteren van de aankoop van een stofzuiger van Electrolux? Stofzuigers van Electrolux doen het over het algemeen goed in tests en een aantal van hun modellen zijn uitgeroepen tot testwinnaar. Stofzuigers van Electrolux doen het goed bij de Consumentenbond, diverse andere consumentenbladen en verschillende vergelijkingssites.

Zij testen de stofzuigers allemaal grondig en daarom kan je de tests 100 procent vertrouwen. Als een stofzuiger het goed doet in zo’n test, kan je erop vertrouwen dat je een stofzuiger krijgt die aan alle productomschrijvingen voldoet.

Gebruikersbeoordelingen zijn ook een goede richtlijn, omdat andere kopers hierin hun ervaringen beschrijven. Je kan over de dagelijkse ervaringen van gebruikers lezen en ze beschrijven wat er wel en wat er niet goed ging. Al met al doet Electrolux het op alle vlakken goed en daarom kan je volgende stofzuiger er prima een van Electrolux zijn.

Een stofzuiger van Electrolux van gerecyclede kunststof

Veel stofzuigers die Electrolux aanbiedt, worden gemaakt van hergebruikte materialen die het milieu zo veel mogelijk beschermen. Het staat op hun stofzuigers aangegeven hoeveel van de stofzuiger is gemaakt van hergebruikt plastic, wat kan variëren van 40 tot 100 procent.

Als je iemand bent die om het milieu geeft, dan past een stofzuiger van Electrolux goed bij jou. Ze zijn milieuvriendelijk, allergievriendelijk en zeer energiezuinig. Ieder model komt met een EU-dataformulier waar je kan lezen over de specificaties zoals het energieverbruik, het geluidsniveau en de zuigkracht.

Voorbeelden van stofzuigers van Electrolux die van hergebruikt plastic zijn gemaakt, zijn de Electrolux EUO9GREEN en de Electrolux EUS8GREEN.

Verschillende modellen van stofzuigers van Electrolux

Er zijn veel verschillende modellen van Electrolux, waaronder de UltraOne serie, de UltraSilencer serie, de SilentPerformer serie en de UltraFlex serie.

Stofzuigers van Electrolux lijken heel erg op elkaar, maar zijn tegelijkertijd ook erg verschillend. Je kan ervoor kiezen om een stofzuiger met zak te kopen die op een hygiënische manier al het stof en vuil verzamelt. Dit is een voordeel voor mensen met allergieën en astma.

Daarnaast kan je ook een stofzuiger kopen zonder zak, die een container heeft om het vuil te verzamelen. Deze container kan je na het stofzuigen makkelijk in de vuilnisbak legen. Electrolux heeft ook snoerloze stofzuigers ontwikkeld, die je meer vrijheid geven omdat je niet de hele tijd van stopcontact hoeft te wisselen. Dit is een populaire keuze onder de stofzuigers geworden, omdat ze normaal gesproken een container hebben in plaats van een zak.

Een van de meest belangrijke dingen waar je op moet letten wanneer je je volgende stofzuiger koopt, is de zuigkracht en de accessoires. De zuigkracht moet zo efficient mogelijk zijn, zodat je niet meerdere keren op dezelfde plek hoeft te stofzuigen om al het vuil en stof te verzamelen. Als je een hond hebt en er veel haren in huis rondslingeren, moet je stofzuiger in staat zijn om deze allemaal te verzamelen. Zo ben je ook verzekerd van een schoon huis terwijl je beste vriend zijn haren overal in huis achterlaat.   

Electrolux UltraOne stofzuigers

De Electrolux UltraOne stofzuigerserie komt in verschillende vormen en kleuren en is een van de beste van Electrolux. Het is een stofzuiger die een AAAA-beoordeling heeft in verschillende categorieën, waaronder zuigvermogen op harde vloeren en tapijten, stofemissie en energieverbruik. Het is een topmodel van Electrolux want het krijgt de beste cijfers.

Electrolux UltraSilencer stofzuigers

EDe Electrolux UltraSilencer geeft je het comfort van een goede stofzuiger met een ongebruikelijk laag geluidsniveau, een van de laagste op de markt. In de loop van de tijd is de UltraSilencer serie erg populair geworden, omdat hij goed presteert in tests en tegelijkertijd gunstig geprijsd is. Door het lage geluidsniveau is hij bijzonder geschikt voor mensen die in een appartement wonen.

Verschillende geteste stofzuigers van Electrolux

Zoals je misschien al is opgevallen, zijn veel stofzuigers van Electrolux als beste getest. Veel van de stofzuigertests die tegenwoordig worden uitgevoerd, nemen ook een stofzuiger van Electrolux op. Dit is omdat Electrolux stofzuigers van hoge kwaliteit maakt die voldoen aan hoge normen op het gebied van innovatie en tegelijkertijd rekening houden met het milieu.

ls we kijken naar de stofzuigertest van de Consumentenbond, dan valt ons op dat een aantal van de best geteste stofzuigers van Electrolux zijn. In maart 2018 zijn de Electrolux EUO9GREEN UltraOne en de Electrolux EUS8GREEN met een score van 72 procent als beste uit de test gekomen. In dezelfde test werd ook de Electrolux ESP72DB SilentPerformer met een score van 71 procent tot beste van de test uitgeroepen. Voor deze test zijn de stofzuigers grondig getest en lag de focus op het zuigvermogen, de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid. Dat kan je zelf hier teruglezen.

De Consumentenbond heeft ook een test voor snoerloze stofzuigers gedaan, waar een aantal modellen van Electrolux tussen zaten. In februari 2019 kwam de PURE F9 Animal als een van de beste uit de test.

Daarnaast zijn stofzuigers van Electrolux ook een populaire keuze onder consumenten, zoals te zien is in de vele reviews. De modellen krijgen meestal hoge beoordelingen (5/5), wat aangeeft dat ze ook thuis goed presteren.

UltraSilencer stofzuigers van Electrolux zijn populair

Een van de meest populaire series van Electrolux is de UltraSilencer serie. Gekenmerkt door de goede prestaties en het lage geluidsniveau, zijn veel modellen uit de UltraSilencer series als winnaar uit de test gekomen.

Als je naar de bovenstaande lijst kijkt, zie je dat er veel stofzuigers uit de Electrolux UltraSilencer serie aan de top staan. We raden je aan om op een van de modellen te klikken en meer te lezen over waarom het model zo goed is.

Over de stofzuigers van Electrolux

Het algemene aanbod van Electrolux is erg breed. Electrolux staat bekend om hun grote assortiment dat uit zowel gewone stofzuigers met zak als stofzuigers zonder zak bestaat.

Om die reden is Electrolux een van de meest populaire stofzuigermerken in de Benelux. Ze hebben een stofzuiger voor iedereen, ongeacht wat je budget is. De meeste stofzuigers van Electrolux doen het goed in verschillende tests en Electrolux heeft zelf ook aangegeven dat ze grote ambities hebben voor de stofzuigermarkt.

Veel mensen zijn positief over de stofzuigers van Electrolux. Ondanks de prijs presteren alle modellen goed. Veel van hun modellen staan op onze lijsten en doen mee om de topposities. Deze lijst kan je bekijken op onze voorpagina.