Beste goedkope stofzuigers voor minder dan €100

De rangschikking is gebaseerd op de functionaliteit, het ontwerp, prijs en verschillende tests van stofzuigers.

Vis filter Skjul filter

Max prijs

0

Merk

Energieklasse

Geluidsniveau

0

Gewicht

0

Oplaadtijd

0

Overweeg je een goedkope stofzuiger?

Op deze website kan je gemakkelijk alle stofzuigers filteren op basis van prijs, bijvoorbeeld onder de €100. Voor deze prijs zijn het duidelijk niet de modellen met de topscores. Maar er zijn er een paar die over het algemeen goed scoren en je veel waar voor je geld bieden.

Misschien vind je op deze website wel een goedkope stofzuiger die precies bij je behoeftes past. Het beste model is zelfs een prijswinnaar, waarbij je een geweldige combinatie van functionaliteit en design krijgt voor een betaalbare prijs.

Wat mis ik bij een goedkope stofzuiger?

Je zal vaak bepaalde functies missen met betrekking tot functionaliteit. Denk daarbij aan de auto-switch, verlichting in het model, enzovoort. Iets anders dat je zal mislopen is bijvoorbeeld dat de stofzuiger niet veel extra accessoires heeft, maar dit verschilt van model tot model.

Er moet worden opgemerkt dat een stofzuiger uit de categorie ‘goedkoop’ niet gelijk staat aan ‘slecht’. Je kan er je voordeel mee doen door te kijken naar goedkope stofzuigers die goed beoordeeld zijn. Deze hebben vaak een goede prijs-kwaliteitverhouding.

We raden altijd aan om voor een eventuele aankoop eerst op het model te klikken en de informatie te lezen. Op deze manier ben je er zeker van dat je alles weet over het model en dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan als je de stofzuiger ontvangt.

Gewone stofzuigers

Op de markt zijn er veel goedkope, simpele stofzuigers verkrijgbaar. We hebben ze bekeken zodat jij er een onder de €100 kan vinden in Nederland.

Morphy Richards 720020

Deze stofzuiger is ideaal wanneer je gevoelig bent voor geluid. Stofzuigers kunnen veel herrie maken en sommige mensen vinden dat vervelend. Maar met een geluidsniveau van net onder de 70 dB, is dit een van de stilste modellen op de markt. Hij is zeker het overwegen waard wanneer je het graag stil houdt in huis.

Specificaties:
Geluidsniveau: 69 dB
Volume: 3 L
Gewicht: 5.9 kg

Dyson V8 Absoluut Pro

Dyson is een van de meest bekende merken op de markt en ze zijn beroemd om hun snoerloze stofzuigers. Deze is licht, slechts 2,6 kilo en heeft een batterijduur van 40 minuten. Dit betekent dat je het hele huis kan schoonmaken na één keer opladen, maar je moet niet vergeten om hem terug in de lader te stoppen als je klaar bent.

Specificaties:
Batterijduur: 40 min
Oplaadtijd: 300 min
Volume: 0,5 L
Gewicht: 2,6 kg

Kärcher WD2

Deze stofzuiger is perfect voor professioneel gebruik zoals in een kantoor of een soortgelijke faciliteit. Met een volume van 12 liter kan hij heel veel stof en vuil opvangen. Als je op zoek bent naar een stofzuiger voor je kantoor, dan is dit misschien wel de juiste voor jou.

Specificaties:
Volume: 12 L
Snoerlengte: 4 m
Gewicht: 4,6 kg

Hoover TH31BO02

Deze stofzuiger is niet lichtgewicht en ook niet stil, maar hij zal de klus wel voor je klaren. Hij weegt 6.4 kilo en het geluidsniveau is 80 dB, daardoor is het geen stofzuiger die je gemakkelijk meeneemt. Maar als je grof vuil zoals glas en vuil wil opzuigen, dan zal deze stofzuiger dat perfect voor je doen.

Specificaties:
80 dB
Snoerlengte: 7 m
Gewicht: 6,4 kg

Dyson V8 Motorhead

Zoals al eerder gezegd is Dyson beroemd om zijn snoerloze stofzuigers die worden aangedreven door batterijen. Deze laden sneller op dan de andere stofzuigers op de markt: de batterij is volledig opgeladen in slechts 3,5 uur. Hij heeft nog steeds een batterijduur van 40 minuten, dus je moet niet vergeten om hem terug in de lader te plaatsen als je klaar bent met stofzuigen.

Specificaties:
Batterijduur: 40 min
Oplaadtijd: 210 min
Gewicht: 4,3 kg

Bissell Featherweight 2024E

Deze naam komt niet uit het niets. Met een gewicht van slechts 2 kilogram is deze machine een van de lichtste stofzuigers op de markt. Vergeleken met de wat zwaardere stofzuigers zal deze niet alleen je schoonmaakwerk verlichten, maar ook je humeur. Je zal stofzuigen met een gemak dat je nog nooit eerder hebt gevoeld.

Het is in principe een 2-in-1 stofzuiger, wat betekent dat je een handstofzuiger kan loskoppelen om je meubilair grondiger schoon te maken dan je kan met een normale stofzuiger.

Specificaties:
Geluidsniveau: 78 dB
Volume: 0,5 L
Gewicht: 2 kg

Vax Air Stretch U85-as-BE

Deze stofzuiger is niet alleen een 2-in-1, maar heeft ook een schoonmaakbereik van 17 meter. Dit betekent dat het stof in je huis nergens meer veilig is. Je kan bijna alle hoeken van je appartement bereiken met deze stofzuiger. De snoerlengte maakt hem perfect voor grote woonkamers en dergelijke.

Specificaties:
Snoerlengte: 13 m
Volume: 1,5 L
Gewicht: 4,9 kg

Numatic Henry HVR200

Deze stofzuiger is de keuze van de hipsters wanneer het op stofzuigers aankomt. Ten eerste ziet hij er nogal anders uit, is hij een stuk zwaarder en heeft hij een solide bereik. Maar het belangrijkste is dat hij een stofopslag van 9 liter heeft, waarmee hij een van de grootste stofzuigers op de markt is. Kijk zelf maar als je nieuwsgierig bent.

Specificaties:
Geluidsniveau 72 dB
Volume: 9 L
Snoerlengte: 10 m
Gewicht: 8,1 kg